Cremalat je osnovan 2004. godine vođen idejom da pruži najbolje u svijetu slastica. Profesionalno i s puno ljubavi već godinama stvaramo slastice vrhunske kvalitete i bogatog okusa.

Profesionalno i s puno ljubavi već godinama stvaramo slastice vrhunske kvalitete i bogatog okusa. Naši su proizvodi izrađeni od ponajboljih namirnica. Svježe vrhnje, mlijeko, jaja i maslac te probrane čokolade s geografskim porijeklom nezaobilazni su sastojci naših slastica. Suvremena tehnologija oplemenjena idejama najboljih talijanskih slastičara omogućila nam je da Vam ponudimo najbolje torte, sladolede i praline.

Poreč

Slastice Cremalat skrivaju čarobni svijet okusa. Čokolada iz Ekvadora, Kolumbije i Venezuele, vanilija s Madagaskara, lješnjaci iz talijanske pokrajine Piemonte te ponajbolji hrvatski mliječni proizvodi stapaju se u harmoničnom vrtlogu slatkog užitka.
Mnogi su ugostitelji ponudom naših slatkih delicija obogatili svoju ponudu i privukli nove goste. Oplemenivši svoju ponudu našim slasticama podigli su kvalitetu svoje ponude, ali i privukli kvalitetne goste koji su ih preporučili dalje.
Naši proizvodi bit će Vam izvrsna reklama, jer gostu u sjećanju ostaje ono što posljednje konzumira – pamti Vas po desertu.